Welcome Guest ( Connexion | Inscription )Heures au format UTC [ Heure d’été ]Publier un nouveau sujet Répondre au sujet  [ 1 message ] 
Auteur Message
 Sujet du message: adidas eqt support adv dame
MessagePublié: Lun 22 Mar 2021, 02:33 

Inscrit le: Lun 22 Mar 2021, 02:14
Messages: 3

Hors-ligne
Image
Adidas Equipment-linjen blev først introduceret i 1991 og var en “no bullshit” tilgang nicestilly.com til fodtøj og tøj. I dristige og enkle farver blev alt reduceret til det væsentlige og alt om ydeevne - det blev annonceret som "Det bedste af adidas". Samtidig blev “Three Bars” -logoet introduceret og bruges den dag i dag. EQT var et stort skridt for adidas, og budskabet genklang hos en bred vifte af mennesker.

Mærket valgte at fjerne skoenes design for at fokusere på materialer af overlegen kvalitet. EQT Support ADV Primeknit 'Turbo' har en øvre Primeknit i et adidas sko mænd udsalg sort og gråt mønster med et syntetisk nubuck-overlay i tåen for ekstra tekstur, turbo-røde accenter i kvarterpanel, et integreret låsemekanismeringssystem og hvide TPU-detaljer langs øjet og støttehæl. Ikoniske 3-striber strækker sig ind i den polstrede EVA mellemsål for et ægte arv look.

For sin indledende frigivelse genfødes EQT Cushion sko med Class of '91 kollektionen. Den adidas eqt support adv dame genopfattede silhuet tilbydes i tre originale EQT-farveveje, hver en regional eksklusiv; for Nordamerika modtager skoen den ikoniske Sub Green-behandling; for Europa, en klassisk blå; og for Asien, den vedvarende Scarlet colorway. Resultatet er en eksklusiv indledende frigivelse, der fortæller den komplette historie om EQT - fra da, til nu og videre.

Adidas-mærket sætter Lede efter kurven for sportsteknologi og streetwear-relevans. I 1924 grundlagde Adi Dassler sin første skofabrik i Tyskland og leverede atletisk slid til guldmedaljer i flere OL. Han oprettede sit navnebriefirma og registrerede det nu berømte sko med tre striber i 1949. I dag er adidas sko og tøj synonymt med ydeevne og stil med kollektioner til rådighed for kvinder, mænd.

https://www.nicestilly.com/


 Profil  
 
Afficher les messages depuis:  Trier par  
Publier un nouveau sujet Répondre au sujet  [ 1 message ] 

Heures au format UTC [ Heure d’été ]


Qui est en ligne ?

Utilisateurs parcourant actuellement ce forum : Aucun utilisateur inscrit et 4 invités


Vous ne pouvez pas publier de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas insérer de pièces jointes dans ce forum

Rechercher pour:
Sauter vers:  
cron