Welcome Guest ( Connexion | Inscription )Heures au format UTC [ Heure d’été ]Publier un nouveau sujet Répondre au sujet  [ 1 message ] 
Auteur Message
 Sujet du message: Nike Air Max 2090 "Easter" Orange/Lilla/Grøn
MessagePublié: Lun 7 Juin 2021, 02:39 

Inscrit le: Lun 7 Juin 2021, 02:23
Messages: 3

Hors-ligne
Image


outletfoots.com allerede har set sig klædt i vand, havde den ikke opnået en sådan subtilitet i farve som synlig her. Swoosh på siderne er malet med en blød blå, der næsten er identisk med farven på de gennemskinnelige detaljer, der dekorerer modelens ryg. Metalliske accenter tilføjer lidt mere dimension uden at overvælde silhuets minimalistiske æstetik. Den lyse vand, der findes i nærheden af ​​luftboblen og i kontrastsømdetaljer, tilføjer modellen tilstrækkelig vibration til modellen som et livligt, sidste touch.


Air Max 2090 er sat til at frigives i en ny farvebane, der ligner en af ​​Nikes nyeste Nike Sko Sort, der for nylig blev afsløret, hvilket er passende, da selve skoen er inspireret af DNA fra den ikoniske model. Denne seneste gengivelse af Nike Air Max 2090 har en hvid meshoverdel med et læderskærmoverlay. Andre detaljer inkluderer rød branding hele vejen igennem, en lyseblå loop hæltræk komplet med Navy detaljer og gummi ydersål.


De øvre blandede materialer forkæler sig i lyse toner, men detaljerede langs tungen og ved hælen kan prale af den titulære "Champagne" nuance. Nike Air Max 2090 "Easter" Orange/Lilla/Grøn inspirerede mudderbeskyttere holder tingene enkle i "Summit White", men deres opdaterede branding leverer skarp "sort" kontrast. Under fødderne forbliver farvepaletten den samme, men den lyserød-minderende tone er i centrum, da den overhaler den halvgennemsigtige kassette omkring Air Max-enheden. Ydersål i vaffelmønster afrunder parret i et mørkt arrangement.


Selvom det ikke længere er den nyeste model inden for Top Kvalitet Air Max-serien, leverer "fremtidens sko" stadig et fremadrettet design. Uigennemsigtig syntetisk konstruktion i det kommende par forkæler sig i nuancer af orange, lyserød, lilla og grøn. Skærme inspireret af Air Max 90 kan prale af en off-white tone, der gør det muligt for omgivende accenter at svælge så meget mere i rampelyset. Indkapslinger omkring den synlige luftenhed under fødderne samt TPU-paneler på hælen deltager i en lys lilla nuance, der driver det forårsklare æstetiske hjem.


https://www.outletfoots.com/


 Profil  
 
Afficher les messages depuis:  Trier par  
Publier un nouveau sujet Répondre au sujet  [ 1 message ] 

Heures au format UTC [ Heure d’été ]


Qui est en ligne ?

Utilisateurs parcourant actuellement ce forum : Aucun utilisateur inscrit et 2 invités


Vous ne pouvez pas publier de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas insérer de pièces jointes dans ce forum

Rechercher pour:
Sauter vers:  
cron